Sugeng rawuh ing situs web kita!

MOSEN rawuh ing Indonesia International Expo

Jakarta International Expo dikelola dening Central Cipta Murdaya Group, perusahaan penyelenggara acara terkemuka ing Indonesia.Pusat pameran kasebut nduweni limang ruang pameran sing ambane sekitar 23.934 meter persegi.Pusat konvensi nduweni 5 kamar kanthi ruang sing ditutupi 2.656 meter persegi, kanggo menehi rekomendasi pemasok paling apik kanggo pasar Indonesia lan Asia.

Mosen Electrical Connector Co., Ltd rawuh ing pameran "ELECTRIC, POWER & RENEWABLE ENERGY INDONESIA 2017" ing 2017 Sep 6th *-9th karo seri produk lengkap: konektor otomatis, terminal kabel listrik, terminal cold pressed, alat penjepit kabel, konektor bunder lan aksesoris kabel.Sajrone pameran 4 dina, akeh pelanggan nuduhake kapentingan gedhe ing produk lan merek sing berkualitas tinggi.Iki minangka kesempatan sing apik kanggo kita ngerti luwih akeh babagan pasar Asia lan supaya para dealer Indonesia ngerti lan nampa perusahaan kita.

Ing pameran kasebut, para pelanggan ngematake seri produk lengkap, sertifikat kualitas lan kinerja biaya sing dhuwur.Kita percaya yen Indonesia bakal dadi target pasar gedhe ing mangsa ngarep.

MOSEN Attended Indonesia International Expo (1)
MOSEN Attended Indonesia International Expo (3)
MOSEN Attended Indonesia International Expo (2)

Wektu kirim: Jun-16-2021